Курсове

Курс за софтуерно тестване
Искате да бъдете от другата страна на барикадата – да тествате създаденото от програмистите? Ние ще Ви дадем правилните насоки, мислене и теоретични знания за да започнете работа като софтуерен тестер. Повече информация и записване.

Курс за автоматизирано тестване
Принципи, стратегии, ползи и рискове в автоматизираното тестване. Работа с на най-популярните инструменти за Automation QA. Предназначен за хора с познания в областта на софтуерното тестване. Повече информация и записване.

Курс за UX дизайн
Курс за проектиране на софтуер и уебсайтове, които да бъдат лесни и достъпни за ползване – User Experience Design. Обучението е подходящо за всички, участващи в софуерната разработка. Повече информация и записване.

Курс за HTML и CSS
Запознайте се със същността на професията front-end developer и се научете да създавате атрактивни уебсайтове с помощта на HTML и CSS. Повече информация и записване.

Курс за PHP и MySQL
Курс за програмиране на интернет страници с PHP и MySQL. Целта на обучението е да даде възможност на всеки да се превърне в уеб разработчик. Повече информация и записване.

Java курс
Софтуерна разработка посредством Java програмиране – планиране и реализация. Повече информация и записване.

Курс за разработка на мобилни приложения за Android OS
Обучението е насочено към хора с опит в програмирането с Java и цели запознаването с основната теория и практики за разработка на Android мобилни приложения. Повече информация и записване.

Курс за разработка на мобилни приложения за iOS
Обучението е насочено към хора с опит в програмирането с Objective-C и цели запознаването с основната теория и практики за разработка на iOS мобилни приложения за iPhone и iPad. Повече информация и записване.

JavaScript курс за начинаещи
Програмиране на JavaScript – изучаване на основите на езика – оператори, цикли, променливи и т.н. и реални практически разработки. Повече информация и записване.

JavaScript курс за напреднали
Повече информация и записване.

WordPress курс
Изработка и администриране на уеб сайт, базиран на известната платформа за управление на съдържанието WordPress – инсталация и конфигуриране спрямо конкретните нужди. Повече информация и записване.

Курс за криптовалути
Интересувате се от Bitcoin, Ethereum, Litecoin и други, но не знаете много за тях? Запишете за крипто обучението ни и ще получите много информация за тях, както и ценни съвети за търговия и инвестиция. Повече информация и записване.

Курс по бизнес анализ
Ролята на бизнес анализа в разработката на софтуер – теоретични и практически аспекти. Повече информация и записване.

C# и ASP.NET курс
Обучение за програмиране на платформата .NET на Microsoft и C# – планиране и създаване на софтуерни системи. Повече информация и записване.

Google AdWords курс
С Google AdWords можете лесно, бързо и с малък бюджет да рекламирате в Google. Ние ще Ви научим как да създадете успешна PPC кампания, избирайки най-ефективни и евтини думи, оптимизирате рекламите и да повишите CTR. Повече информация и записване.

SEO курс за начинаещи
Разширен курс за SEO за Google за начинаещи. Привличайте повече трафик и потенциални клиенти, подобрявайки позиционирането на уеб сайтовете Ви. Повече информация и записване.