Често задавани въпроси

Често задавани въпроси за предлаганите курсове – записване, заплащане, протичане на учебните часове. Ако не намерите търсената от Вас информация тук, незабавно се свържете с нас!

1.Как да се запиша на курс?

Под описанието на всеки един предлаган от нас курс има линк за записване, който води към форма за регистрацията. След като я попълните, наш сътрудник ще се свърже с Вас за да потвърдите записването си и ще Ви изпрати проформа фактура, по която да си заплатите таксата за участие. След като бъде заплатена по банков път Вие сте записан за курса.

2.Мога ли да заплатя таксата за курса на място?

Не, таксите се заплащат единствено по банков път – авансово, което е регулатор за сформирането на учебната група.

3.Мога ли да получа фактура за курса?

Да, разбира се.

4.Записах се, но не мога да посещавам занятията, какво се случва?

При възникване на форсмажорни обстоятелства спрямо възможността на някой от курсистите да посещава занятията даваме опция да бъде заместен от негов приятел или право на посещение на следващия насрочен курс. Заплатени такси не се връщат.

5.Не издържах крайния изпит и не получавам сертификат, мога ли да се явя отново?

Предоставяме възможността на всички курсисти, които не са се представили добре на финалния изпит на курс, да се явят отново с друга учебна група. Таксата за повторно явяване на изпита е 50 лв.

6.Свой компютър ли използвам на курса?

Да, за да създадем максимално комфортна обстановка за всеки един обучаващ се по време на практическите занятия се използват лични лаптопи.

7.Ще получа ли отстъпка при записване за други курсове?

Да, всеки наш курсист получава 10% отстъпка при записване на допълнителни курсове.

8.От колко човека са организираните учебни групи?

Ние държим изключително много на качественото образование, за това при нас броят на курсисти в един курс е ограничен до 12. Това спомага всеки курсист да получи индивидуално отношение от лектора спрямо своите въпроси и прогрес.

9.Къде се провеждат курсовете?

Всички курсове се провеждат в УЦ „КРАСНОРЕЧИЕ“, на адрес:
гр. София, ул. „Враня“ №32, ет.3 – до сградата на Столична РЗИ и кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Опълченска“.

10.Възможно ли е обявен за записване курс да не стартира?

Да, запазваме си правото да отложим датата на обявен курс, ако до 2 дни преди започването му няма минимума записани курсисти или да удължим срока за записване с до 4 седмици, ако преценим, че е имало фактори като национални празници, които са повлияли на броя записвания.

11.Трябва ли да знам английски език?

Лекциите се провеждат на български език, но голяма част от презентациите и терминологията са на английски език. За по-добра ефективност е препоръчително да имате познания по английски език.