IT обучения 2019 година

0 comments

В началото на новата 2019 година сме подготвили нови издания на най-популярните ни IT курсове, за които записванията вече са отворени. Местата както винаги ограничени, тъй като държим изключително много на качественото обучение и индивидуалното отношение спрямо напредъка на всеки един учащ.

Курс за HTML & CSS (основи на уеб дизайна) – практически курс, за напълно начинаещи, които искат да се запознаят с професията на уеб дизайнера и да положат основите за работа като такъв. Обучението по уеб дизайн ще започне на 16 септември 2017 г., а учебната такса за него е само 295 лв.

Курс за JavaScript (за начинаещи) – JS курсът ни е предназначен за хора, които вече имат досег с програмирането и знания относно HTML и CSS. При добър напредък на учебната група има безплатен бонус към учебната програма – работа с Bootstrap, Angular и git. Стартова дата – 18 септември 2017, а учебната такса е само 395 лв.

Курс за QA (софтуерно тестване) – курс с теоретична и практическа насоченост, целящ добиване на основни познания и намиране на работа като Junior QA, познато също така като софтуерен тестер или junior test engineer. Лекциите обхващат голяма част от нужните знания за сертифициране по ISTQB Foundation level. Курсът ни за тестери ще стартира на 13 септември 2017, а учебната такса за него е само 495 лв.

Предвид лимитираните свободни места и същевременно високият интерес, Ви съветваме да побързате със записванията. Курсистите, представили се най-добре по време на обученията, ще бъдат представени пред наши партньори софтуерни фирми, при отворени подобни позиции за работа.

Софтуерна академия IT-Academy.BG предоставя съвременни курсове за програмиране и тестване от 2013 година, реализирайки множество успешни софтуерни инженери. Станете един от тях!

Share This:

Коментари ( 0 )

    Вашият коментар?

    Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *
    Моля, използвайте кирилица!

    *