Курс „Програмиране за ученици“

програмиране за деца

 

 

Курсът по програмиране е подходящ за ученици с малък или никакъв опит в сферата на програмирането. В рамките на курса основно внимание се обръща на запознаването с основните принципи на програмирането.

Цели се създаването на аналитично мислене и развиване на логиката, необходима за занимания в сферата на програмирането.

Обучението по програмиране се разделя на два модула:

В първия модул бъдещите програмисти ще се запознаят с езика „Scratch“ и ще се научат да го използват. С него те ще могат да разработват различни игри и пъзели, докато постепенно се запознават с елементарни, но фундаментални алгоритми. Задачите са съобразени с темповете на напредък и достигнатото от курсистите ниво.

В рамките на втория модул са заниманията, свързани с уеб-програмирането. Участниците в курса ще се запознаят с основите на HTML и CSS, ще създадат първите си собствени сайтове, дизайна на които ще изберат сами.

В своите сайтове те ще могат да поставят игрите, които вече са разработили в рамките на първия модул.

Вторият модул дава възможност за докосване до „истинското” програмиране, без да се надхвърлят способностите на малките програмисти.

Преподавателят, който провежда подготовката по програмиране в КРАСНОРЕЧИЕ е Борис Стефанов – действащ учител, отличен професионалист, с преподавателски опит и с авторитет, с призови места и награди от участия в национални състезания и конкурси.

Курсът се провежда в рамките на 4 посещения на месец, по 90 минути на посещение.

Обучението е в група от 4 до 8 ученици.

Учебна такса: 120 лв. на месец

Начало на курса: 06 февруари 2021 г.

Записване можете да направите, като позвъните на телефон 0893 815 423 или чрез имейл, като използвате формата за контакт.

Използвайте формата по-долу, за да се запишете. Благодарим Ви!

Име (задължително)

E-mail (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Компания

Желаете ли фактура?
ДаНе

Проверка
captcha