Разработка на мобилни приложения за iOS и Android

изработка на мобилно приложениеНавлизаме в ера, в която наличието само на уеб сайт за бизнеса Ви вече не е достатъчно. Мобилните устройства заемат все по-голям пазарен дял и за никого не е тайна, че те са бъдещето за намиране и споделяне на информация. За да присъствате в най-популярните маркети за приложения – Google Play и AppStore предлагаме услугата ни за изработка на мобилни приложения за Android и iOS.

Изработка на мобилно приложение за iOS – iOS приложения, подходящи за всички мобилни устройства на Apple, създадени с най-актуалните технологии – Objective-C, Swift и iOS SDK. Мобилните ни разработчици ще съчетаят за Вас своята креативност и иновативност с най-съвременните практики!

Изработка на мобилно приложение за Android – броят на мобилните устройства, използващи операционната система Android многократно надхвърля тези на iOS и няма как да бъде пренебрегнат за ползите на Вашия бизнес. Доверявайки ни се, ще използваме най-актуалните тенденции в работата с Java и Android SDK.

В зависимост от нуждите на бизнеса Ви, ние ще създадем най-подходящата апликация, така че тя да бъде удобна, интересна и полезна за Вас и Вашите клиенти!

Ние създаваме успешни IT специалисти, но и успешни мобилни апликации!

Направете Вашето запитване за изработка на мобилно приложение още сега и се възползвайте от безплатните ни услуги за консултация, за да получите оферта с конкретни цени и срокове!

Име на фирма (задължително)

Лице за контакт (задължително)

E-mail (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Опишете Вашето запитване

Проверка
captcha