Търсят се 20 хиляди IT специалисти

2 comments

търсене на IT специалистиВ момента в България има търсене на близо 20 хиляди специалисти според данни на Българската асоциация на софтуерните компании, съобщи вестник Новинар. Статистика показва, че IT експертите заемат четвърто място в класацията на най-търсените професии в България. Свободните места са много, а IT компаниите се надпреварват за опитни софтуерни разработчици, софтуерни тестери, поддръжка и т.н. Според работодателите тенденцията за бързото развитие на IT сферата ще продължи и гладът за кадри ще остане.

Ако имате интерес към програмиране, тестване, оптимизиране или администриране, можете да разгледате списъкът с предлагани от нас обучения. Екипът ни от признати лектори ще ви осигури актуални знания, даващи ви възможност да стартирате нова кариера в един съвременен и бързоразвиващ се бранш!

Share This:

Коментари ( 2 )

  • Красимир Банов казва:

    Това твърдение е абсолютна лъжа. Аз съм системен и мрежов администратор и от 7г. съм без работа.

  • IT-Academy.BG казва:

    Г-н Банов, предвид броя на обяви за работа на системни администратори в най-известните сайтове за работа, както и предлаганите високи заплати за длъжността, няма как да се съгласим с вашето твърдение и сме по-склонни да вярваме, че проблемът е във вас.

Вашият коментар?

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *
Моля, използвайте кирилица!

*